Röntgensjuksköterskor sökes deltid/heltid

Röntgensjuksköterskor på deltid eller heltid sökes till Lioness Medtech AB

Vill du arbeta med modern bildbehandling och ledande utrustning inom CT, MR och PET? Lioness Medtech söker nu röntgensjuksköterskor som delar vår passion för teknik och innovation.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse inom modern bildbehandling. Är nyfiken på att arbeta med avancerad utrustning inom CT, MR och PET. Är engagerad och villig att utvecklas och dela med dig av din kunskap. Viss erfarenhet från datortomografi och krävs. Erfarenhet från PET och MR är meriterande.

Placeringar: En tjänst med bas på vårt kontor i Solna, nära Solna station. En annan tjänst med mer resor och däremellan arbete hemifrån, placering var som helst i Norden.

Bli en del av vårt dynamiska team och forma framtiden för medicinsk bildbehandling och Theranostics med oss på Lioness Medtech!

Ansök idag!

Vad vi erbjuder:

Omväxlande uppgifter och utvecklingsmöjligheter: Du får möjlighet att arbeta med världsledande teknologier och utvecklas inom ditt yrkesområde.  Delta på olika konferenser,  bidra till att sammanställa offerter, vara kunnig på applikationsmjukvaran, komma med inspel till produktförbättringar, undervisa vid applikationsutbildningar.

Flexibla arbetstider: Vi värdesätter balansen mellan arbete och privatliv. Jobbet ska gå att kombinera med livspusslet, samtidigt som du får möjligheten att delta i mässor och resor. Välj själv omfattning, t.ex. 75% eller 60%.

För oss är det viktigt att du är duktig på att lära dig nya tekniker och att du kan dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Vi söker dig som: Har erfarenhet och intresse inom modern bildbehandling. Är nyfiken på att arbeta med avancerad utrustning inom CT, MR och PET. Är engagerad och villig att utvecklas och dela med dig av din kunskap. Viss erfarenhet från datortomografi och krävs. Erfarenhet från PET och MR är meriterande.

Placering: En tjänst med bas på vårt kontor i Solna, nära Solna station. En andra tjänst med möjlighet att resa och däremellan arbeta hemifrån var som helst i Norden.

Bli en del av vårt dynamiska team och forma framtiden för medicinsk bildbehandling och Theranostics med oss på Lioness Medtech! Ansök idag!

För ansökningar eller frågor, skriv till

Bernt Nording, bernt.nordin@lionessmedtech.com   

Tel +46(0)709960445